Ανταλλακτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1945 η εταιρεία μας πρωτοπορεί στο χώρο του ποδηλάτου. Η δραστηριότητα της εταιρείας μας ξεκίνησε με την εισαγωγή ποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και την εμπορία αυτών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 1987 ιδρύθηκε η Ανώνυμη Εταιρεία “ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ Α.Ε.Β.Ε.” με κύρια δραστηριότητα τη συναρμολόγηση ποδηλάτων και έδρα τη Λάρισα. Πρόκειται για μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει κύριο στόχο της τη διαρκή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της και επεκτείνει τις δραστηριότητες της με σταθερά βήματα ανάπτυξης.

Σήμερα διαθέτει:

Ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις βιομηχανοστασιακού και αποθηκευτικού χώρου, καθώς και γραφεία και εκθεσιακούς χώρους, συνολικής έκτασης 9.000m2.
Σύγχρονα αυτοματοποιημένα γαλλικά και ιταλικά μηχανήματα συναρμολόγησης ποδηλάτων και τροχών.
48 άτομα μόνιμο προσωπικό.
66.000 ποδήλατα ετήσια παραγωγή.
Πλήρη σειρά ανταλλακτικών και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ ως εξυπηρέτηση μετά την πώληση.
Σύστημα διαχείρισης προϊόντων σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.


Η εταιρεία μας προμηθεύει τα προϊόντα της με το εμπορικό σήμα ORIENT σε όλη την Ελλάδα μέσω οργανωμένου δικτύου πωλήσεων, σε περισσότερα από 600 σημεία πώλησης. Επίσης πραγματοποιεί εξαγωγές στην Ευρώπη και τις Βαλκανικές χώρες.


Από το Σεπτέμβριο του 2010 η εταιρεία μας είναι μέλος της Κοινότητας "Strongest Companies in Greece" της ICAP Certificated 2010.

Factory
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 9.000M2
Machinery
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Personnel
48 ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Bike
66000 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Spare
ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
ISO
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008