Όροι χρήσης

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ εδρεύει στην Λάρισα, στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας –Φαλάνης . Η ιστοσελίδα της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ, βρίσκεται στην εξής διεύθυνση αναφερόμενη εφεξής ως Ιστοσελίδα: b2b.orient-bikes.gr .

H παραπάνω διευθύνση  οδηγεί  στον ένα και μοναδικό, επίσημο διαδικτυακό τόπο εταιρικής παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα (b2b) παρουσίασης και διάθεσης μέσω  διαδικτύου των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ» και που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις.

Πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα και την ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Σαν απλός επισκέπτης (μη εγγεγραμμένος χρήστης) μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την εταιρία μας (ιστορικό, νέα, επικοινωνία, κτλ) και όλη την γκάμα των προϊόντων μας χωρίς όμως να μπορείτε να πληροφορηθείτε με τιμές και διαθεσιμότητες ή άλλες πληροφορίες που διατίθενται αποκλειστικά και μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες / πελάτες της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να εγγραφείτε σε αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή fax. Το αίτημα σας για εγγραφή θα πρέπει να γίνεται από πρόσωπο που θα εκπροσωπεί την εταιρία σας σε κάθε συναλλαγή ή κάθε επικοινωνία μεταξύ μας. H «ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ»  θα σας δώσει πρόσβαση μετά από έλεγχο των στοιχείων σας. Με τον κωδικό επιλογή σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην ιστοσελίδα μας και αν επιθυμείτε μπορείτε να τον αλλάξετε. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας σας μπορεί να αλλάξει μόνο μετά από έγγραφη επικοινωνία του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας σας με την οποία αυτός θα προβαίνει σε ανάκληση του προηγουμένου εκπροσώπου με την ταυτόχρονη τοποθέτηση του νέου εκπροσώπου. Αν σε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να σταματήσει η χρήση της ιστοσελίδας μας από πλευρά σας, μπορείτε να το αιτηθείτε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

H «ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ»  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η «ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τροποποιήσεις δεν καταλαμβάνουν παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη τεθεί και γίνει δεκτές σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.

1. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η εταιρία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις τυπογραφικών λαθών , λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

2. Περιορισμός ευθύνης

Η ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του site καθώς και την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών περί διαθεσιμότητάς των προϊόντων. Η Ιστοσελίδα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες κατά την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την  περιήγηση σε αυτόν και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα του εξοπλισμού τους. Επίσης η ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ, εξαιρουμένων των λογοτύπων και σημάτων των προμηθευτών μας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγου ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ ή των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ, δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

4. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της Ιστοσελίδας, αποδέχονται ότι δεν θα την χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου ή των προσωπικών δεδομένων άλλου προσώπου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), δεν παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο ή εμπιστευτική πληροφορία, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, δεν περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα, δεν παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής ή δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και δεν χρησιμοποιείται οποιοδήποτε Περιεχόμενο για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

5. Ασφάλεια

Η ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ. επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

5.1 Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το Όνομα Χρήστη (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε μέσω της ενότητας του λογαριασμού σας. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Πιο αναλυτικά μπορείτε να δείτε την ενότητα Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

5.2 Κρυπτογράφηση

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128bit σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, κ.τ.λ.). Η πρόσβαση στα συστήματα της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ. (servers) ελέγχεται από firewall και άλλα μέσα, τα οποία επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση από τρίτους σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

6. Εξερεύνηση & Αγορά Προϊόντων

6.1 Εύρεση Προϊόντων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε περίπου 2.000 είδη τα οποία είναι ταξινομημένα για την δική σας διευκόλυνση σε κατηγορίες με βάση το είδος ή την χρησιμότητά τους. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που αναζητάτε μέσω του κεντρικού μενού της ιστοσελίδας επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει ή της αναζήτησης πληκτρολογώντας μια λέξη – κλειδί σχετική με το είδος ή με βάση τον κατασκευαστή τους από το αντίστοιχο μενού. Αν παρόλαυτα δεν βρίσκετε το είδος που αναζητάτε, το τμήμα πωλήσεων είναι πάντοτε πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει στις ώρες λειτουργίας τις επιχείρησης Δευτέρα έως Παρασκευή 7.30 – 15.30 (εκτός Σαββατοκύριακου και επίσημων αργιών). Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας όλο το 24ωρο και το τμήμα πωλήσεων θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν. Στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Επικοινωνία.

6.2 Διαθεσιμότητα & Τιμές

Η διαθεσιμότητα των ειδών μεταβάλλεται διαρκώς μέσα στην ημέρα και για το λόγο αυτό η ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ επιφυλάσσεται για την εγκυρότητα της διαθεσιμότητας που αναγράφεται στο προϊόν τη στιγμή της online παραγγελίας σας. Επίσης η ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ σας δίνει την δυνατότητα προ-παραγγελίας για είδη που αναμένεται η παραλαβή τους, αναγράφοντας την κατά-προσέγγιση ημερομηνία παραλαβής. Σε κάθε περίπτωση εάν υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα ή επιπλέον καθυστέρηση ενός ή περισσότερων ειδών της παραγγελίας σας, το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας ενημερώσει.

6.3 Τρόποι Παραγγελίας & Ιστορικό Παραγγελιών

Μπορείτε να παραγγείλετε τα είδη που χρειάζεστε:

a.    Ηλεκτρονικά, προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών ή κάνοντας μια «Γρήγορη παραγγελία»

b.    Τηλεφωνικά, καλώντας το τμήμα πωλήσεων

c.    Με email στο info@orient-bikes.gr

d.    Με fax στο 2410 592016

Σε κάθε περίπτωση, με οποιονδήποτε τρόπο και να αποστείλετε την παραγγελία σας, θα μπορείτε μέσα από τον Λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και την ενότητα Ιστορικό Παραγγελιών, να παρακολουθείτε και να βλέπετε τις παραγγελίες σας.

6.4 Διαχείριση Λογαριασμού Πελάτη

Το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Ιστοσελίδα) σας δίνει την  δυνατότητα να βλέπετε και να διαχειρίζεστε πληροφορίες του λογαριασμού σας όπως :

a.        Καρτέλα Πελάτη: Βλέπετε τις οικονομικές σας συναλλαγές μαζί μας για τους τελευταίους 6 μήνες.

b.       Συχνές Αγορές: Βρίσκετε εύκολα και γρήγορα τα είδη που αγοράζετε συχνά.

c.        Ειδοποιήσεις: Ενημερώνεστε για οτιδήποτε αφορά τις παραγγελίες σας και τις συναλλαγές σας.


d.       Προσωπικά στοιχεία / Πληροφορίες:  Μπορείτε να βλέπετε τα προσωπικά σας στοιχεία και να αλλάξετε τον μυστικό κωδικό σας.  

e.        Αποστολή ή και Διαγραφή Προσωπικών δεδομένων: Μπορείτε να ζητήσετε να δείτε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς ή και να ζητήσετε την διαγραφή τους.

6.5 Τρόποι  Πληρωμής

Ο τρόπος πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικά «επι πιστώσει» αφού σε κάθε περίπτωση υπερισχύει η εμπορική συμφωνία που έγινε με το τμήμα πωλήσεων ή τον πωλητή σας.

7. Τρόποι Αποστολής & Χρόνοι Παράδοσης

Οι τρόποι αποστολής των παραγγελιών και οι χρόνοι παράδοσης εξακολουθούν να είναι οι ίδιοι (με μεταφορική εταιρία ή με όχημα της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ και επιλέγονται από τον πελάτη σε συνεννόηση πάντοτε με το τμήμα πωλήσεων ή τον πωλητή της περιοχής σας.
Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.

8. Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της ηλεκτρονικής  παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».

Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία, με οποιονδήποτε τρόπο και αν έχει πραγματοποιηθεί αυτή, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα μπορείτε να μας καλέστε άμεσα και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί αλλά δεν έχει παραδοθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Δεν δύναται να ακυρωθεί ειδική παραγγελία σε προμηθευτή της ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ ΑΕΒΕ που έγινε κατόπιν αιτήσεως του πελάτη.

9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό όρους και προϋποθέσεις και πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!